logo

Artist

Rosalinde Z.

+31(0)626154909

hallo@rosalindez.nl

Follow Me:

824
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-824,stockholm-core-2.0.2,select-theme-ver-6.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,menu-animation-underline-bottom,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Drips & Drops

From controlled ‘Dots’ to playing around with spattering with ink or letting the Liquid Glass just flow and find its own way. The most fun – of course – is when something goes ‘wrong’, often it inspires for new and different approaches.

DOTS #22 - 42 x 60 cm - Ink on Paper

Terwijl ik het werk met de inkt aan het maken was, raakte ik geobsedeerd door de halve bol die een grote inktdruppel maakt op het papier. Doordat het water uit de inkt verdampt, eindigt het als een platte, zwarte stip. Dus ik ben letterlijk naar de winkel gegaan voor ‘kunstenaars benodigdheden’ met een foto van niet opgedroogde inkt druppels en heb hun gevraagd “Welk materiaal zorgt ervoor dat mijn druppels, druppels blijven na droging?” En natuurlijk kreeg ik niet een éénduidig antwoord. Dus het werd tijd om te gaan experimenteren met diverse materialen.

DOTS #36 - 42 x 60 cm - Liquid glass on Paper

Dus het experimenteren kon beginnen. Liquid glass, pouring medium mixen met inkt of acryl. Afhankelijk van de mix werd iets vloeibaarder of niet. Spelen, spelen.

DOTS #35 - 42 x 60 cm - Liquid glass & Ink on Paper

Daarbij werd ik gewoon heel erg blij van bv pouring medium op het papier gewoon te laten lopen. En ik weet nu al dat ik daar nog veel vrijer in kan gaan worden.

DOTS #37 - 42 x 60 cm - Liquid glass & Ink on Paper
DOTS #23 - 42 x 60 cm - Liquid glass & Ink on Paper
DOTS #24 - 42 x 60 cm - Liquid glass & Ink on Paper
Related to

Dots